VCK winnaar van vrouwen voetbaltoernooi in Lewedorp

LEWEDORP - Het 7 tegen 7 vrouwen voetbaltoernooi het Lewedorps Lady,s tournement is gewonnen door de teams van VCK i en 2 uit Koudekerke.

In de A categorie bleef VCK 1 de baas over mede favoriet voor de titel, het Goese SSV. Omdat SSV tussendoor wat steekjes liet vallen, en VCK 1 alle wedstrijden wist te winnen, werden zij de terechte winnaar in deze categorie. SSV eindigde op de tweede plaats. De organiserende ploeg werd knap derde, voor de vrouwen uit Veere dat de vierde plaats op eiste. Als laatste eindigde Nieuwdorp. In de B categorie deed VCK 2 het kunstje van hun eerste elftal na, deze jeugdige ploeg wonnen ook al hun partijen.Met nipte overwinningen tegen Nieuwland en Lewedorp 2, en een overtuigende zege tegen het pas opgerichte HKW 21, sleepten zij met leuk en aanvallend voetbal de toernooi zege binnen. Nieuwland eindigde op plaats 2. De derde plaats werd opgeeist door Lewedorp 2, voor HKW 21,dat vierde werd.[n]