Hulp met coronatoegangsbewijzen in Bibliotheek

GOES - Vanaf 25 september blijven alle locaties van Bibliotheek Oosterschelde toegankelijk voor iedereen zonder coronatoegangsbewijs. 


Voor iedereen die meer informatie, hulp en/of ondersteuning aangaande het coronatoegangsbewijs nodig heeft, staan de medewerkers van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) klaar. 

Moeite met het installeren van de Coronacheckapp? Of het aanvragen van een papieren Coronabewijs? Je bent van harte welkom in de Bibliotheek, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. 


Informatiepunt Digitale Overheid

Bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) kun je terecht met o.a. je vragen over de coronatoegangsbewijs. Van het installeren van de corona-app tot vragen over DigiD, belastingen, toeslagen en nog veel meer. 

De medewerkers van het IDO denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Het is vrije inloop, dus vooraf aanmelden voor het spreekuur is niet nodig! 


Spreekuren

In Goes kun je terecht op dinsdagavond (18.00 tot 20.00) en vrijdagochtend (10.00 tot 12.00) en in Zierikzee kun je terecht op maandagavond (18.00 tot 20.00) en donderdagochtend (10.00 tot 12.00). Ook de Bibliotheken op Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen hebben IDO spreekuren.[n]


De medewerkers van het IDO denken met je mee