Afbeelding

Nieuw Talenten Orkest in wording in Wilhelminadorp

Algemeen

WILHELMINADORP - De muziekverenigingen Oefening & Uitspanning (O&U) en De Echo in Wilhelminadorp starten in oktober een nieuw project: het Nieuw Talenten Orkest. ‘In tien repetities, onder begeleiding van professioneel dirigent Lucas van Waeyenberg, leren we je via een speciaal ontworpen methode muziek maken’, laten de twee verenigingen weten.

‘Heb je ooit een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld? Of nog nooit, maar wil je dat graag leren? Nu is je kans. We leren je zo goed muziek maken dat we het kunnen afsluiten met een spetterend concert, zodat je familie en vrienden kunnen komen horen wat je in de korte tijd allemaal hebt geleerd. Je krijgt van ons onder meer een instrument en lessenaar te leen. De keuze welk instrument je zou willen leren spelen is aan jou. Er zullen ook ervaren muzikanten zijn om je te ondersteunen.’

De repetities zijn op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur in het Wilhelminahuis in Wilhelminadorp. ‘Naast het leren spelen op een instrument, leer je ook ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Er uiteraard is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Het unieke van dit project is dat we voor de repetities een special ontworpen methode gebruiken waarin volwassenen in een korte tijd muziek leren spelen. Zelfs zonder enige muzikale ervaring. Het geheim is dat er geen drempel is. Je mag fouten maken en zoveel vragen als je wilt.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Els Grootjans, via ou.en.echo@gmail.com.