Badminton is Fast,
Fit en Fun

GOES - Iedereen kan badminton spelen op zijn of haar eigen niveau . Puur voor de gezelligheid , maar ook in wedstrijd verband. Van badminton wordt je fit en beleef je veel plezier.


Badminton saai? Echt niet! Badminton is de snelste racketsport ter wereld. De shuttle kan wel 400 km per uur halen! Met badminton moet je zeer snel beslissingen nemen, en wordt je reactiesnelheid getest en je voetenwerk op de proef gesteld. Veelzijdig bewegen houd je jong en vitaal! Badminton is een work-out voor je hele lichaam en verhoogt je hartslag en hersenactiviteit. Tempo wisselingen in het spel zorgen ervoor dat je op een leuke manier kracht, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen ontwikkelt. Na een badminton training voel je je voldaan en zit lekker in je vel! De combinatie van snelheid, creativiteit, uithoudingsvermogen  en samen sporten maakt badminton ook heel erg leuk! Badminton heeft een laag instapniveau en biedt oneindig veel uitdaging op zowel technisch, tactisch als mentaal gebied. Badminton wordt niet voor niets beoefend van camping tot de Olympische spelen. Plezier is de basis en staat bij onze badmintonverenigingen centraal.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je heb vast al eens badminton gespeeld, op een camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kansen verbeter je skills bij een vereniging bij jou in de buurt.


Meer info
Dit is een nieuwe actie van Badminton Nederland die duurt tot en met 31 december. Info: lzweedijk@zeelandnet.nl; pharbers01a@gmail.com.[n]