Borselse Sprinter zoekt
vrijwilligers

HEINKENSZAND - De Borselse Sprinter draait op vrijwilligers. Om dit team op sterkte te houden zijn administratief vrijwilligers nodig.

Inwoners van de gemeente Borsele, jong en oud, mantelzorgers of andere belangstellenden die niet in staat zijn zelfstandig activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen, kunnen van de Borselse Sprinter gebruik maken.
Het programma staat in de Bevelandse Bode, het Sprinternieuws en op www.borselsesprinter.nl.


Administratief vrijwilliger(s)
Voor de Sprinter zijn administratieve vrijwilligers nodig.
‘Samen met de andere administratief vrijwilligers draagt u zorg voor de leuke uitstapjes die de Borselse Sprinter wekelijks organiseert. U hebt regelmatig telefonisch contact met de deelnemers die zich bij u aanmelden, beantwoordt hun vragen en doet eventueel ook andere, bij u passende administratieve werkzaamheden. Wij zoeken iemand die enige ervaring heeft op het gebied van administratieve ondersteuning, meedenkt en samen met het team zorgt voor de voortgang van de activiteiten van de Borselse Sprinter.’


Vrijwilliger beschikbaar
Een vrijwilliger is in overleg beschikbaar op maandag en/of woensdag van 9.00-12.00 uur en op zelfbepaalde andere tijden vanuit de thuissituatie.

Meer informatie
Vrijwilligershuis Borsele
tel. 0113-311999
of mail: info@vrijwilligershuis.nl.
Binnenlopen kan ook:
Poelvoordestraat 1 in
’s-Gravenpolder.[n]