Planeet Aarde
Planeet Aarde Foto: PIRO4D

Ceremonie voor de Aarde en de Mensheid

GOES - Eén uur stilte voor de aarde en de mensheid. Donderdag 11 november komen we om 11.00 uur samen in de Heilige Maria Magdalena Kerk in Goes. Kom jij ook? 


De bijeenkomst bevat momenten van stilte afgewisseld met muzikale intermezzo. De ceremonie is verbonden met de wereldwijde 11:11 Ceremony for the Earth. 


Samenzijn in stilte

Tijdens het samenzijn in stilte verbinden we onszelf met de stilte in ons eigen hart om van daaruit te mediteren, te bidden en te verbinden met de aarde en de mensheid. In deze tijd van grote uitdagingen en crisissen hebben we elkaar allemaal nodig, om een samenleving te creëren vanuit het hart in verbinding met de aarde.


Wereld Klimaat Conferentie

Donderdag 11 november is de laatste dag van de Wereld Klimaat Conferentie in Glasgow (Schotland). 30.000 wereldleiders, wetenschappers, experts en activisten zullen daar samenkomen om oplossingen te vinden voor de klimaatproblemen en de toekomst van onze aarde en daarmee ook voor de mensheid. 

Deze dag zullen wereldwijd duizenden mensen zich gaan verbinden in allerlei soorten bijeenkomsten met als motto: één uur stilte voor de aarde.


Informatie

Tijdstip bijeenkomst: 10.30 uur kerk open, 10.45 uur inloop, 11.00 uur start bijeenkomst, 12.15 uur einde bijeenkomst. Entree is gratis. 

Wil je hier graag bij zijn? Mail dan naar fransdevisser@zeelandnet.nl[n]