Dag van de Mantelzorg in Borsele

HEINKENSZAND - Mantelzorgers zijn dag in, dag uit in de weer voor hun naasten. Om hen te bedanken voor hun belangeloze inzet, ontvangen alle geregistreerde Borselse mantelzorgers een cadeaubon om te besteden bij Borselse ondernemers.

Op de Dag van de Mantelzorg (10 november) ontvangen alle bij de gemeente bekende Borselse mantelzorgers een uitnodiging om hun cadeaubon te komen ophalen. De welzijnswerkers van het Vrijwilligershuis delen die rond de Dag van de Mantelzorg uit in de Borselse dorpen. Zo kunnen ze de mantelzorgers gelijk een hart onder de riem steken en hen bedanken voor hun inzet.


De bijna tweehonderd geregistreerde mantelzorgers ervaren de zorg vaak als normaal. Het geeft voldoening om voor een ander te zorgen, maar het kan ook zwaar zijn. Het is vaak lastig om hulp te vragen als de zorg te veel wordt. Toch is het belangrijk om dit wel te doen. Mantelzorgers kunnen voor een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning terecht bij het Vrijwilligershuis.


‘Samen zoeken we een oplossing voor uw vraag’


Informatie

Meer informatie is te vinden opwww.vrijwilligershuis.nl. ‘Bent u ook mantelzorger, maar staat u nog niet zo bij ons geregistreerd? Vraag een formulier aan via info@vrijwilligershuis.nl of 0113-311999.'[n]