Afbeelding
Foto: Manhuistuin

Laatste Manhuistuinconcert in Goes, met Apollo Wissenkerke

Algemeen

GOES - Zondag 28 november vindt in Goes het laatste Manhuistuinconcert van dit jaar plaats. Dan is Apollo uit Wissenkerke te zien en te horen.

‘Door de coronamaatregelen waren er in 2020 helemaal geen concerten’, laat de organisatie weten. ‘Dit jaar zijn we daardoor pas in augustus begonnen, maar wel weer langer doorgegaan tot eind november. In 2022 hopen we weer, zoals gebruikelijk, te beginnen in de maand mei. Het concert zal zondagmiddag worden verzorgd door muziekvereniging Apollo Wissenkerke. ‘Het is ook een speciaal afscheidsconcert van hun dirigente Cathy Kotoun. Tijdens dit concert speelt Apollo hoogtepunten uit de muzikale 15 jaar durende reis die Apollo en Cathy samen hebben beleefd.’

Het concert in de Maria Magdalenakerk aan de Singelstraat in Goes zondag begint om 13.00 uur. De toegang is gratis. Vanwege de coronamaatregelen zijn er maximaal 150 bezoekers toegestaan en is er een coronapascontrole. Het concert is ook thuis via een livestream te zien. Ga hiervoor naar kerkdienstgemist.nl en selecteer Zeeland, Goes, H. Maria Magdalena Kerk.