Afbeelding
Foto: Martijn Lavooij

Den Inkelcross gaat door, ondanks coronabeperkingen

Algemeen

KRUININGEN - De jaarlijkse Den Inkelcross in het gelijknamige natuurgebied bij Kruiningen kan zaterdag (11 december), ondanks enkele coronabeperkingen, wel doorgaan. 

De eerste manches beginnen om 12.30 uur, de laatste om 14.40 uur. Jong en oud kunnen deelnemen. De voornaamste beperking is dat toeschouwers niet mogen worden toegelaten. Wel mogen jeugdige atleten door hun ouders gebracht worden. Deze ‘rijouders’ mogen op gepaste afstand van elkaar (minstens anderhalve meter) toekijken. 

De prijsuitreikingen zijn direct na afloop van de diverse onderdelen. Iedere deelnemer wordt geacht de wedstrijdlocatie daarna onmiddellijk te verlaten, laat de organiserende atletiekvereniging, AV’56 uit Goes, weten. De wedstrijd staat open voor iedereen, zoals wedstrijdlopers, trimmers en scholieren. 

Inschrijven kan tot donderdag (9 december) 18.00 uur. Inschrijven ter plekke is niet mogelijk. De meest recente informatie is te vinden op de site van AV’56: www.av56.nl. Daar worden ook de uitslagen gepubliceerd. Het verloop van de verschillende crossonderdelen is op de wedstrijddag ook live te volgen via https://my.raceresult.com/186059.

De Den Inkelcross is een van de zeven wedstrijden van de Zeeuwse crosscompetitie 2021/2022. Onder de vlag van de Vereniging Zeeland Atletiek (VZA) organiseert elk van de zeven aangesloten verenigingen een cross.