Studio Ineke Otte.
Studio Ineke Otte. Foto: Ineke Otte.

Geen pop-up shop; studio van Ineke Otte wel open

GOES - Kom genieten van kunst, sieraden, beelden, shirts, sjaals, glasobjecten, 3d-printing en symbolen. Vrijdag 10 december, zaterdag 11 en 18 december en zondag 12 december. Na afspraak ben je ook op andere dagen welkom om langs te komen. Het is er rustig en je kunt afstand houden, welkom tussen 13.00 en 16.00 uur, ’s-Heer Elsdorpweg 39 in Goes.


Het idee om dit jaar weer een POP-UP Shop te runnen in Goes gaat niet door. Vorig jaar heeft Ineke 10 weken lang een pop-up shop gerund in de winkelstraat in Goes. Het was een groot succes. Ook van verder weg kwam men uit het land om de shop te bezoeken en te genieten van kunst.

Momenteel staat er zoveel lege winkelpanden in Goes, wat het straatbeeld geen goed doet. Ineke probeerde wekenlang om een pop-up shop in Goes te vinden om er een aantal weken haar kunst, designs en modesieraden te laten zien aan het winkelpubliek. Ineke benaderde de gemeente Goes, veel makelaars en projectontwikkelaars van de panden, maar niemand denkt ideologisch mee om een leeg winkelpand voor een redelijk bedrag te laten gebruiken door een kunstenaar. Zo zal het lege straatbeeld ook niet echt veranderen.

Voor kunstenaars zijn deze corona jaren ook lastig. Voor Ineke die 10 jaar lang topbeurzen en exposities in het buitenland deed, is bijna alles weggevallen door de coronaregels. Gelukkig is de shop in de studio van Ineke wel open en ben je daar van harte welkom. Het is er rustig, je kunt afstand houden, rondkijken, genieten van moois en bijpraten. In december krijg je 10% korting op alle aankopen bij bezoek in de studio.

Onlangs was de premiere van de 5 minuten film over mijn kunst. Premiere was in Cinema Middelburg. De film werd gemaakt door Eef de Graaf, in opdracht van CBK Zeeland Middelburg. Zie de link op het youtube kanaal https://youtu.be/fd3Q8AhJjuo

De sieraden van Ineke waren onlangs te zien op TV bij RTL4 in Boulevard, Iris Apfel 100 jaar.

Naast studiobezoek, kun je bij Ineke ook in de webshop haar kunst zien. Ook kun je terecht bij Ineke voor workshops om kunst en sieraden te maken met natuurlijke materialen. Deze workshops worden in het voorjaar weer gestart.

Daarnaast geeft Ineke ook lezingen over haar kunst op scholen en voor groepen.

Meer informatie staat op
www.inekeotte.com.[n]