Groepsfoto van studenten/ondernemers.
Groepsfoto van studenten/ondernemers. Foto: HZ University of Applied Sciences

Jonge ondernemers zetten 'Kaartje Anders' op

GOES - Een groep van acht enthousiaste hbo studenten uit de regio West-Brabant en Zeeland zijn een student company gestart onder de naam ‘Kaartje Anders’. Deze beginnende onderneming brengt een viertal unieke kaartenlijnen op de markt, waarvan er één lijn Zeeuws georiënteerd is.



Wat maakt deze kaarten zo anders dan anders?


Ten eerste zijn de kaarten door de jonge ondernemers zelf en voor een deel in samenwerking met Brownies & downieS Goes ontworpen. Daardoor zijn ze uniek, eigentijds en voorzien van een modern randje.
Daarbij ervaren de jonge ondernemers de Corona tijd als een lastige periode, maar zij zijn zich er ook van bewust dat deze tijd voor ouderen veel eenzamer is.
Dat is de reden dat er een deel van de opbrengst naar het Nationaal Ouderenfonds gaat. Door het kopen van deze kaartjes heeft u niet alleen een bijzonder en uniek kaartje, maar steunt u ook nog eens de eenzame ouderen in Nederland.


Kaartenlijnen
Hoe zien deze kaartenlijnen er dan uit?
Er zijn vier verschillende lijnen wenskaarten ontworpen.
De eerste lijn is een unieke Zeeuwse kaartenlijn, voorzien van een (zelfgemaakte) afbeelding van de Zeeuwse kust met een Zeeuwse groet of boodschap erop.
Zowel de lijn met kerstkaarten als de wenskaarten zijn ontworpen door de jonge ondernemers en daardoor voorzien van een modern randje. De laatste lijn is een samenwerking met Brownies & downieS in Goes, twee medewerkers van deze vestiging zijn enthousiast aan de slag gegaan met het ontwerpen van verschillende wenskaarten.
Eén set, met daarin 8 kaarten, kost slechts €5,99 en daarvan gaat per verkochte set nog 10% naar het Nationaal Ouderenfonds.

Denkt u nu môk ôk è?
Dan kunt u de kaartjes bestellen via de webshop: kaartje-anders.myshopify.com

Bent u als particulier of ondernemer geïnteresseerd in deze onderneming?
Neem dan contact op via het mailadres: kaartje.anders@gmail.com.[n]

Van links naar rechts: Marlot van As, Steven de Koster en Angela de Rijke. Dit zijn drie van de acht studenten/ondernemers.