Afbeelding
Foto: bedrijvenparkdeltaweg.nl

Bouwgrond Bedrijvenpark Deltaweg Goes binnenkort te koop

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - De grond van Bedrijvenpark Deltaweg bij Goes gaat binnenkort in de verkoop. Hiermee komt er bedrijfsgrond beschikbaar voor ondernemers die zich in Goes willen vestigen of willen uitbreiden. 

‘Er zijn kavels in prijszones van 100 tot 200 euro per vierkante meter, met verschillende kenmerken, zoals zichtbaarheid, uitzicht en bouwhoogte’, laat de gemeente Goes weten. Ook behoort erfpacht tot de mogelijkheden.

Groei

Als economisch centrum in de regio wil Goes ruimte blijven bieden aan ondernemers, maar bedrijventerrein De Poel is vol. ‘Bedrijvenpark Deltaweg biedt kansen voor nieuwe bedrijvigheid en is daarmee belangrijk voor de economische groei en werkgelegenheid.’

Sinds 2008 heeft de gemeente al plannen voor uitbreiding van bedrijfsbebouwing aan de westkant van Goes. ‘Sindsdien is er gewerkt aan planontwikkeling en grondaankoop en zijn er planologische procedures gevolgd. Nu het college van burgemeester en wethouders de grondprijzen heeft vastgesteld, kunnen de eerste kavels binnenkort gereserveerd worden.’ De Goese wethouder van economische zaken, Joost de Goffau, stelt dat er veel belangstelling voor de bouwgrond is. 

Kijk voor meer informatie op www.bedrijvenparkdeltaweg.nl.