Jacco Nelen nieuwe trainer MZVC

MIDDELBURG - Het bestuur van MZVC is blij te kunnen melden dat Jacco Nelen de nieuwe hoofdtrainer is voor het seizoen 2021-2022. Hij is daarmee de opvolger van Stéphane Cépèro, die eerder te kennen gaf na dit seizoen te stoppen bij MZVC.

Het bestuur van MZVC verwacht met Nelen een zeer geschikte opvolger gevonden te hebben.


'Vooral weer plezier in het voetbal hebben'


Moderne voetbalvisie

“Jacco is een relatief jonge, ambitieuze trainer met een moderne voetbalvisie. We verwachten dat hij vanuit zijn eigen voetbalervaring, zijn eerste ervaringen als hoofdtrainer en zijn enorme gedrevenheid de juiste man is voor onze eerste selectie. Met de huidige spelersgroep willen we samen met Jacco Nelen komend seizoen weer meedoen om de bovenste plekken in de vierde klas”.


Zin in nieuwe uitdaging

Nelen, die de afgelopen 3 seizoenen hoofdtrainer was bij vv Nieuwland, heeft zin in de nieuwe uitdaging: “MZVC bied me de kans om mezelf verder te ontwikkelen als hoofdtrainer. Ik wil samen met de spelers, na een voor iedereen verloren seizoen, vooral weer plezier in het voetbal hebben. Daarbij is er voldoende kwaliteit in de selectie om met goed voetbal bovenin de vierde klas mee te draaien.”[n]