Vlag-dag.
Vlag-dag. Foto: MBBM fotografie

Iemand verrassen, geef een
Vlag-dag cadeau

WESTKAPELLE - Wil je iemand eens verrassen op een verjaardag, jubileum of is er iets anders te vieren? Geef dan een vlag-dag cadeau! Op vuurtoren 't Hoge Licht in Westkapelle wordt een speciale ‘GEFELICITEERD’ vlag in de top gehesen.


Heb je al iemand in gedachten die je een vlag-dag cadeau wilt doen?! Stuur dan een mail naar info@polderhuiswestkapelle.nl met daarin de naam van degene die het cadeau krijgt, voor welke gelegenheid en op welke datum. We zetten diegene dan ook via onze social media extra in het zonnetje. De kosten voor een vlag-dag cadeau zijn €50,00.

Er kan niet gevlagd worden op dagen dat het vlagprotocol van kracht is of bij extreem weer. Meer informatie is te vinden op www.polderhuiswestkapelle.nl onder het menu ‘vuurtorens’.


Vlag-dag winnen
Maak kans op een gratis vlag-dag. Stuur een mail of een kaartje naar het Polderhuis (Zuidstraat 154, 4361 AK Westkapelle) met als onderwerp ‘VLAG-DAG’ en je contactgegevens. Onder alle inzendingen zullen we op 17 februari 2021 een winnaar trekken en diegene inlichten (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).[n]