Hoofdtrainer Marcel van Sabben en een jeugdleerling in actie tijdens een training.
Hoofdtrainer Marcel van Sabben en een jeugdleerling in actie tijdens een training. Foto: NP Vinkoert

Gratis TennisClinics voor jong en oud

MIDDELBURG - TennisSchoolMiddelburg (TSM) organiseert, in samenwerking met de gemeente en tennisvereniging MLTC, in maart diverse TennismakingsClinics welke gratis en geheel vrijblijvend bezocht kunnen worden.


Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er op woensdag 17, 24 en 31 maart clinics.

Van 15.00-16.00 uur zijn kinderen uit groep 2 t/m 5 van harte welkom. De kinderen uit groep 6 t/m 8 zijn van 16.00-17.00 uur welkom. Vooraf aanmelden is verplicht!
Volwassenen kunnen op twee zaterdagochtenden deelnemen aan de clinic, te weten 20 en 27 maart. De exacte aanvangstijd(en) is (zijn) nog niet bekend. Dit heeft mede te maken met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Deelnemers worden uiteraard vooraf persoonlijk geïnformeerd over de exacte aanvangstijd(en). Ook voor de volwassenen geldt dat vooraf aanmelden verplicht is.

Bezoek voor meer informatie of om aan te melden de website van TSM www.tsmtennis.nl/training en kies het gewenste sub item.


Over MLTC

Tennisvereniging MLTC is de grootste vereniging in de regio met de meeste jeugdleden. Met tennispark De Veste als thuisbasis beschikt zij over maar liefst 12 banen (4 gravelbanen en 8 kunstgrasbanen).

Inmiddels is de vereniging ook druk bezig met het realiseren van padelbanen.


Informatie

Voor meer informatie over tennisvereniging MLTC bezoekt u www.mltcweb.nl.[n]