Paaspakketje Raamstickers.
Paaspakketje Raamstickers. Foto: Collectie Polderhuis

Pasen kleuren en speuren in Westkapelle

WESTKAPELLE - Bij het Polderhuis in Westkapelle is er een gratis Pasen kleurplaat te bestellen voor kinderen of te downloaden via www.polderhuiswestkapelle.nl onder het kopje ‘Agenda’.


Als aanvulling is er Paaspakketje met raamstickers te koop voor €3,00.
In het pakketje zitten drie gekleurde eieren en een wit of zwart gekleurde paashaas. Plak deze op je raam aan de straatkant. Bestel ze snel via info@polderhuiswestkapelle.nl of 0118570700 (opsturen kan ook, set inclusief porto €4,92). Na het inkleuren van de kleurplaat kunnen kinderen op zoek gaan naar de paaseieren achter de ramen en vensterbanken t/m dinsdag 6 april 2021.
De raamstickers zijn verspreid in verschillende plaatsen op Walcheren.


Aanmelden
Voor een actueel aanbod van de plaatsnamen en straten meld je dan aan bij de facebookpagina ‘Pasen kleuren en speuren Walcheren (Zeeland)’.
Hoeveel paaseitjes kun jij vinden?! ‘Pasen kleuren en speuren’ is het vervolg van de ‘Gluurpieten’ die in december werd georganiseerd.
Een mooi alternatief voor kinderen nu er zo weinig geopend is door de coronamaatregelen.


Goed doel
Van elke verkocht Paaspakketje wordt er €1,00 geschonken aan Stichting Ushersyndroom. Stichting Ushersyndroom Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Uiteindelijk worden mensen met het Ushersyndroom doof én blind. De stichting heeft de missie om het syndroom behandelbaar te maken in 2025.
Kijk voor meer informatie op www.ushersyndroom.nl of het persoonlijke verhaal van Finn uit Veere en hoe zijn familie binnen het gezin omgaan met dit syndroom www.lifewithusher.nl.[n]