Sjaan Buijs met haar dochter, samen er op uit met de duo-fiets.
Sjaan Buijs met haar dochter, samen er op uit met de duo-fiets. Foto: Elise Nieboer

Crowdfunding voor duo-fiets in Nieuw- en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Samen eropuit met de duo-fiets. Ziet u het al voor u: samen op de duo-fiets met uw naaste of een vrijwilliger? Lekker over de Boomdijk, gezellig naar Middelburg om een terrasje te pakken als dit weer mogelijk is of gewoon een rondje over het dorp. Samen genieten van de omgeving, kletsen en herinneringen ophalen. Heerlijk, toch?



Duo-fiets is
voor bewoners
Binnenhaven
en inwoners



Wij (de medewerkers van de Binnenhaven) hebben een droom: een duo-fiets voor de bewoners van Binnenhaven en de inwoners van Nieuw en St Joosland. Zodat de duofiets écht iets gezamenlijks is en er maximaal gebruik van gemaakt kan worden. Zodat er ruimte is voor beweging, ontmoetingen en verbindingen. Een duo-fiets heeft vele voordelen. Het klinkt zo eenvoudig, fietsen. Helaas is fietsen niet meer voor iedereen weggelegd. Een duo-fiets biedt de mogelijkheid om wél weer te fietsen. Omdat wij dat iedereen zo gunnen, starten we een crowdfunding.


Doel
Het doel is namelijk om vanaf juni 2021 de duo-fiets te realiseren. Tenminste... áls we voldoende geld inzamelen. Al een groot bedrag opgehaald, helpt u ons ook? Voor de duo-fiets is nog 2250,- euro nodig. De duo-fiets is een stuk duurder, maar een groot deel hebben we door middel van diverse donaties al opgehaald. Daarom vragen wij voor het laatste deel uw hulp.
Dus: doet u met ons mee zodat we samen kunnen fietsen? Heel graag!


Vrijwilligers gevraagd
Tevens zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen fietsen.
U kunt zich aanmelden bij:
vrijwilligerswerk@zorgstroom.nl


Start crowdfunding
Op 7 april start de crowdfunding via: www.samenvoordebuurt.nl
Hier kunt u online doneren. Wij danken u alvast heel hartelijk voor uw hulp.
We kijken ernaar uit om samen te fietsen op de duo-fiets![n]