Afbeelding
Foto: Frank Peters

Studio VC nieuwe deelnemer Kunst- en Cultuurroute

MIDDELBURG - Op Paaszondag is een aantal ateliers en galeries speciaal voor u geopend tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg. U bent er tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om, helemaal coronaproof, een kijkje te nemen bij verschillende deelnemers.


De organisatie vraagt belangstellenden er wel voor te zorgen dat zij vooraf online of telefonisch een afspraak boeken? Contactgegevens van alle routedeelnemers zijn te vinden op www.kunstroutemiddelburg.nl. Maar ook bij het servicepunt van de kunstroute aan het Zusterplein 3A kunnen bezoekers die middag terecht voor uitgebreide informatie.


Studio VC
Nieuwste deelnemer van de route is Studio VC aan de Lange Noordstraat 64. In het Rijksmonument Mournouw heeft Victor De Coninck een inspirerende ontmoetingsplaats gecreëerd voor kunstliefhebbers. De Zeeuwse fotograaf/filmer Frank Peters is vaste exposant in deze intieme studio en hij is er op eerste Paasdag zelf aanwezig.

Peters exposeert er onder andere met fine art fotografie. In zijn werk gaat het vooral over het scheppen van orde uit chaos, het zoeken naar evenwicht, perfectie, een vlucht uit de realiteit en het onbekende. In zijn foto’s is dat terug te zien door het zoeken naar evenwichtige composities, streven naar perfectie in techniek en een dromerige of dreigende sfeer. Dat levert absoluut unieke beelden op. Daarnaast is er wisselend werk van hedendaagse kunstenaars en worden er filmportretten getoond. Geniet met Pasen van een fijne wandeling door monumentaal Middelburg en uw bezoek aan de ateliers en galeries, U herkent ze aan de uitnodigende kunstvlag.[n]