Afbeelding

Digitale speurtocht op Kaasboerderij Schellach

MIDDELBURG - Samen met 4 leerlingen van het Technasium van de Nehalennia scholengemeenschap hebben we afgelopen winter een digitale speurtocht over onze boerderij ontwikkeld. Donderdag jl. is de speurtocht officieel in gebruik genomen.

Joost en Jochem van het Technasium, hebben samen met o.a. Noa, één van de kinderen van de eigenaren van Kaasboerderij Schellach de digitale speurtocht geopend via een live-event op facebook.


Je kunt ook zien hoe kaas gemaakt wordt


Vanaf nu zijn alle bezoekers op Kaasboerderij Schellach in de gelegenheid om deze digitale speurtocht over de boerderij te volgen, waarbij je wordt rondgeleid over het bezoekersplatform in de serrestal, bij de koeien en de kalfjes, en waar je ook kunt zien hoe kaas wordt gemaakt.


Verrassing

Nadat de speurtocht helemaal is gelopen, ligt er voor iedereen iets lekkers te wachten in de winkel. Deze speurtocht kan tijdens de openingstijden van de winkel worden gevolgd. De digitale filmpjes kunnen altijd met de QR-codescanner op de smartphone worden bekeken.


Altijd welkom

Ook zonder het volgen van de speurtocht is iedereen altijd welkom om de serrestal te bezichtigen, de kalfjes een knuffel te geven of even te spelen in het kleine speeltuintje.

Dus voor elk wat wils op Kaasboerderij Schellach, maar houdt u wel aan de geldende coronamaatregelen.[n]