Loopt u met me mee?

In mei start de Zeeuwse Leefstijlroute. Dit is een programma om op een laagdrempelige manier in beweging te komen. Je zult ervaren dat dit gezond en plezierig is. Kijk op www.zeelandinbeweging.nl voor meer informatie.


Fanatieke ommetjes
Zelf loop ik al maanden fanatiek ommetjes, korte wandelingetjes, Ik doe dat om een beetje meer te bewegen en te ontspannen. Daarnaast is zo’n wandeling ook voor andere dingen goed. Een fijne begroeting, een goed gesprek, je geniet van de natuur of raapt wat rotzooi op. Allemaal pluspunten! Doet u ook mee?
Er zijn al heel veel mensen aan het wandelen. Via deze weg wil ik de troepgroepen eens in het zonnetje zetten. Deze groepen ruimen in hun eigen wijk het zwerfafval op en werken zo mee aan een schonere buurt. Super!


Mijn wandelingen maak ik in mijn eigen omgeving. Of in de wijken en dorpen waar ik verantwoordelijk voor ben, in de natuur of door de binnenstad. Als ik door het centrum loop, dan geniet ik van de schitterende gebouwen, maar ik mis ik het bruisende stadsleven enorm. Ik knoop een praatje aan met de ondernemers die gesloten of onder voorwaarden beperkt open zijn.


'Ik loop graag
met u mee'



Het is een zeer moeilijke en zware tijd voor hun en de gasten van onze stad. We hopen allemaal dat we weer snel kunnen genieten in onze mooie stad.
Als u vragen of opmerkingen heeft over uw omgeving of gemeentelijk beleid, dan kunt u mij bellen, mailen of uitnodigen voor wandeling. Ik loop graag met u mee.


Johan Aalberts
Wethouder Middelburg[n]