IJsvogel
IJsvogel Foto: René Verhage

Galerie BANK opent met nieuwe collectie

AAGTEKERKE - Sinds vrijdag 30 april heeft Galerie BANK in Aagtekerke weer haar deuren met een nieuwe kunstcollectie geopend.


De nieuwe kunstcollectie bestaat uit het werk van 6 Zeeuwse kunstenaars, de initiatiefnemers van deze galerie. Joke Apner, Matthijs Apner, Paula Drost, Daan Rijckborst, Addie Veldhorst en René Verhage exposeren hier permanent met beelden, keramiek, drijfhoutobjecten, schilderijen, grafisch werk en glaswerk. In 2019 is het oude bankgebouw in de Burgemeester Bosselaarstraat omgetoverd tot een mooie galerie. De lichtrijke ruimtes in dit gebouw lenen zich uitstekend om kunstwerken te exposeren en bieden voldoende ruimte aan bezoekers voor de 1.5 m afstand. Daarnaast biedt de galerie een ruimte voor gastexposanten, waar iedere twee weken een wisselende expositie is met gevarieerd werk.


Openingstijden

Open: woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Gratis toegang en gratis parkeergelegenheid. Bezoekers worden gevraagd rekening te houden met de RIVM maatregelen die in de galerie zijn genomen ivm het Corona virus.[n]