Huisartsenpost Walcheren verhuist naar Middelburg

MIDDELBURG - De HAP Walcheren zal per 1 juni gehuisvest worden in het nieuwe gezondheidscentrum ‘het Walchers Zorgknooppunt’ aan de Krooneveldweg in Middelburg.


Acute zorg:
De huisartsenpost is er alleen voor spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond, nacht, weekend en feestdagen.

Hierbij gaat het om zorg die niet kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts.
Openingstijden: De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 8.00 uur. Op zaterdag en zondag en op officiële feestdagen is de huisartsenpost 24 uur per dag geopend. U wordt verzocht altijd eerst telefonisch contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Zonder afspraak binnenlopen is niet de bedoeling, het is in uw en ons belang dat u altijd eerst belt!


Wel of niet naar de dokter:
De app ‘Moet ik naar de dokter?’ is een medische app waarmee u als patiënt door middel van eenvoudige vragen in heldere taal zelf kunt beoordelen of en wanneer u contact moet opnemen met een huisarts of een huisartsenpost.

Via de website http://www.moetiknaardedokter.nl kunt u deze app downloaden. Op de website www.thuisarts.nl staan zelfzorgadviezen over wat u zelf kunt doen om klachten te verlichten en in welke gevallen alsnog contact met de huisarts nodig is. Voor meer informatie over de organisatie van de huisartsenpost: www.zhco.nl


Nieuwe adres
Het nieuwe adres wordt: Huisartsenpost Walcheren, Krooneveldweg 6
4332 BL Middelburg, 0900-1985

De dienstapotheek, op dit moment gevestigd in Paauwenburg te Vlissingen, zal op 1 juni a.s. ook verhuizen naar het gezondheidscentrum aan de Krooneveldweg te Middelburg.
In ‘het Walchers Zorgknooppunt’ zullen verder gehuisvest worden:

Apotheek Veersche Poort, HAP Walcheren, Dienstapotheek, Huisartsenpraktijk De Dolfijn.

Huisartsenpraktijk Bruynzeel, Fysiotherapie Middelburg en Goes, Verloskundigen Walchers Wonder, Zorgstroom, Skillslab verpleegkundigen en verzorgenden, Lelie Zorggroep | Agathos & Curadomi.[n]