actief zoek spel op Scoutcentrum Veere.
actief zoek spel op Scoutcentrum Veere. Foto: M. Kitselaar

Bevers van Scouting Gouden Cirkel introduceren zichzelf

MIDDELBURG - Wat zijn de bevers nou eigenlijk? We bedoelen niet de bevers met hun grote tanden maar de Bevers zijn een speltak binnen scouting met de leeftijd van 4,5 tot 7 jaar. De Bevers van Scouting Gouden Cirkel komen elke zaterdagochtend bij elkaar. Ze zijn herkenbaar aan hun rode beverblouse, die voorzien is van de afbeelding van Stuiter.


Stuiter is een kind van ongeveer 6 jaar die elke zaterdag komt spelen in Hotsjietonia, een dorp waar andere thema figuren zoals Rebbel, Stanley Stekker en Bas Bos wonen. Elke week beleven ze de leukste, spannendste en gekste avonturen samen met Stuiter! Vuur maken, klimmen, een nachtje op kamp gaan en in een tent slapen! Niks is te gek voor de Bevers van de Gouden Cirkel.

Ze leren veel over samenwerken, de natuur en echte scouting skills. Zo zetten ze de eerste stappen voor een hele lange scouting carrière.

Wil je ook eens ervaren hoe het is om een bever te zijn bij onze scoutinggroep? Dat kan! Kijk op onze site voor meer informatie. De leiding van de Bevers verzint iedere week nieuwe en uitdagende opkomsten. Creativiteit en inlevingsvermogen heb je zeker nodig om leiding te zijn. Ben je opzoek naar een gave hobby en lijkt het jou leuk om met deze leeftijdsgroep te werken? Of je nou wel of geen ervaring hebt met scouting maakt niet uit, iedereen vanaf 18 jaar is welkom om leiding te worden en we kunnen jou hulp heel goed gebruiken!

Interview met Bever Dana: Hoe oud ben je? 7 jaar; Wat is je functie binnen scouting? Lid van de Bevers; Hoelang ben je al lid van de Gouden Cirkel? Sinds 2019; Wat is het tofst en meest uitdagende wat je ooit hebt gedaan op scouting? Het is erg moeilijk om te kiezen tussen alle leuke dingen maar ik vond de opkomst met Stanley Stekker dat we de radio uit elkaar mochten halen het leukst. Ook hebben we deze opkomst een theezakje laten vliegen; Waarom zou iedereen lid/leiding moeten worden volgens jou? Omdat het zo leuk is en omdat we leuke spelletjes doen. Op kamp gaan is ook heel leuk maar ik blijf niet slapen in de tent. Check onze website/fb/insta voor meer gave foto's en info. www.scoutinggoudencirkel.nl https://www.facebook.com/326064747454455/ https://instagram.com/scoutinggoudencirkel?igshid=po2xd6r11bxo Volgende maand zal de grootste groep (de Welpen), vertellen over wat zij allemaal beleven.[n]