Een van de gehandicapte kindjes die Ivainesu helpt
Een van de gehandicapte kindjes die Ivainesu helpt Foto: Stichting MIVA

Studenten organiseren 'safari carwash' voor goede doel

MIDDELBURG - Vier studenten van de Hogeschool Zeeland in Vlissingen organiseren 11 juni ‘Safari Carwash Zeeland’ om geld op te halen voor Stichting MIVA.


De opbrengst gaat naar een pick-up truck voor een veldwerker in Zimbabwe, die gehandicapte kinderen opspoort en helpt een volwaardige plek in de samenleving te krijgen.


Safarithema

“We hebben de opdracht gekregen om een evenement te organiseren voor dit goede doel”, vertelt Aline Bijleveld, een van de studenten.

“We hebben ervoor gekozen om een carwash te doen, omdat er van de opbrengst een auto wordt gekocht voor iemand die deze hard nodig heeft om haar dankbare werk nog beter uit te kunnen voeren. Omdat de opbrengst naar Zimbabwe gaat, hebben we ervoor gekozen om een safarithema aan ons evenement toe te voegen.”

Vandaar ook de slogan van het evenement: ‘Ivainesu needs a car and your car needs a wash’.


Donatiepagina

Daarnaast is er een donatiepagina geopend voor mensen die geen auto hebben, niet kunnen komen of gewoonweg wat extra’s willen doneren.

https://www.doneeractie.nl/safari-carwash-zeeland-voor-miva/-52853


Sponsoren

“We zoeken nog sponsoren die items voor in de goodiebags of een leuke prijs voor onze prijsvraag willen aanleveren.”


Auto's wassen

In ruil voor donaties hopen de studenten zo veel mogelijk auto's te mogen wassen voor MIVA op vrijdag 11 juni van 12.00 tot 17.00 uur bij Autowaspark Kuzee in Middelburg.[n]