Uniek Oranjefestival door SJO Serooskerke/ Veere

SEROOSKERKE - Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert SJO Serooskerke/Veere op Zaterdag 12 Juni een uniek Oranjefestival op Sportpark Noordhout Serooskerke.


Aanmelden voor de gratis activiteit is heel makkelijk: ga naar de website en meld je aan: https://www.knvb.nl/vrienden-envriendinnendag/sjoserooskerke/veere/1362

Dit wordt een superleuke vriendjes- en vriendinnendag.


Voetballen als Oranje

Dit combineren we met de Nationale voetbaldag. Zoals jullie weten start het EK-voetbal op 11 juni. Dus deze dag zal in het teken staan van het Nederlands elftal/ Oranje/ EK-voetbal.

We staan als vereniging open voor nieuwe aanwas van zowel jongens en meiden. Dus als jullie een leuke vereniging zoeken meld je dan aan voor dit fantastische evenement.

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Iedereen in de leeftijd van 4-16 jaar is van harte uitgenodigd. Nodig ook je broertje en je zusje uit en natuurlijk je vriendje of vriendinnetje. Allemaal tot ziens op 12 juni.


Aanmelden

Aanmelden voor de gratis activiteit is heel makkelijk: ga naar de website en meld je aan: https://www.knvb.nl/vrienden-envriendinnendag/sjoserooskerke/veere/1362

Of kom gewoon langs op 12 juni, maar zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.


Meer informatie of vragen

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd contact opnemen met Bert Riemens, riemensb@zeelandnet.nl, 06 22007386. Of wil je direct lid, ga dan naar de website.[n]