Afbeelding
Foto:

Saman Groep neemt Sunaware over

MIDDELBURG - Per 1 september 2021 worden de activiteiten van zonnepanelenspecialist Sunaware uit Oud-Beijerland overgenomen door de Saman Groep.


Martin Groenewoud ziet als huidige eigenaar van Sunaware meer mogelijkheden wanneer het bedrijf verder gaat onder de vleugels van een grotere organisatie, zoals de Saman Groep.


De Saman Groep heeft als missie om woningen en bedrijfspanden in zuidwest-Nederland te verduurzamen door het plaatsen van onder andere zonnepanelen, warmtepompen en laadstations. Met deze overname wordt tevens de eerste Saman vestiging in Zuid-Holland gerealiseerd. Alle lopende activiteiten en projecten van Sunaware worden per 1 september uitgevoerd binnen de Saman Groep vanuit de vestiging aan de Admiraal de Ruyterstraat in Oud-Beijerland.

‘Door de steeds verder groeiende vraag naar onze dienstverlening in Zuid-Holland, heeft de Saman Groep al langere tijd de wens om ook in deze regio een vestiging te openen. Zo kunnen we onze klanten in Zuid-Holland nog beter en sneller bedienen’, aldus Erik Kloet, commercieel directeur van de Saman Groep. Het bedrijf is een totaalinstallateur van duurzame en comfortabele oplossingen met vestigingen in Breda, Zierikzee en Oud-Beijerland. Sinds 2004 ligt de focus op het bereikbaar maken van duurzame energie in zuidwest-Nederland. Van zonnepanelen en warmtepompen tot elektrische laadstations, zonneboilers en warmtepompboilers. Inmiddels heeft de Saman Groep ruim 300 collega’s in dienst.[n]