Afbeelding
Foto:

Henny Huisman en Michael van Praag signeren boeken

MIDDELBURG/GOES - Op zaterdag 19 juni staat voor de boekhandels De Koperen Tuin in Goes en De Drvkkery in Middelburg in het teken van de coryfeeën. Oud-voetbalbestuurder Michael van Praag en televisie-icoon Henny Huisman signeren op deze dag hun biografieën in beide boekwinkels. Er is vrije toegang.


De boekhandels trappen allebei af tussen 11.00 en 12.00 uur. Michael van Praag begint zijn dag in De Drvkkery. Op datzelfde moment vindt in De Koperen Tuin de signeersessie van Henny Huisman plaats. De coryfeeën maken daarna de oversteek. Tussen 14.00 en 15.00 signeert Michael van Praag in Goes en is Henny Huisman te gast in Middelburg.


Michael van Praag??

Michael van Praag (1947) is de belangrijkste voetbalbestuurder van Nederland in de laatste dertig jaar. Hij was veertien jaar voorzitter van Ajax en elf jaar preses van de KNVB. In het voorjaar van 2021 nam hij afscheid als bestuurslid van de UEFA. De biografie Van Praag, geschreven door Willem Vissers, is een boek met talloze herinneringen aan Ajax en de KNVB, alsmede berichten en intriges vanuit de boezem van het bestuur van FIFA en UEFA.


Henny Huisman??

Henny Huisman is een icoon uit de jaren ‘80/'90, een van de grootste presentatoren die we gehad hebben en voor wie het woord kijkcijferkanon speciaal is uitgevonden. Samen met Ron Brandsteder en André van Duin ('de Grote Drie') zette hij vanuit Aalsmeer RTL4 op de kaart. Henny won twee Televizierringen, legde met zijn Soundmixshow het telefoonnet plat en ontmoette de groten der aarde. Altijd bleef hij echter die aaibare, gewone jongen uit Zaandam in wie de tv-kijker zich herkende. ??Ruim een jaar lang volgde auteur Kevin Kraan Henny Huisman. Het resultaat is een indringend portret van een bevlogen man die verwoede pogingen doet terug te keren op de buis, maar evengoed vol zelfspot en relativering spreekt over de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven.


Programma Michael van Praag

11.00-12.00u Boekhandel De Drvkkery Middelburg, Markt 51.
14.00-15.00u Boekhandel De Koperen Tuin Goes, Keizersdijk 16.

Programma Henny Huisman?
11.00-12.00u: Boekhandel De Koperen Tuin Goes, Keizersdijk 16.
14.00-15.00u: Drvkkery Middelburg, Markt 51.[n]