Afbeelding

Groter assortiment fietsen bij Akkerdaas Tweewielers

ZOUTELANDE – De winkel van Akkerdaas Tweewielers in Zoutelande is groter geworden. Het pand naar de winkel is verbouwd, waardoor er meer ruimte is ontstaan voor de showroom. “We hebben het assortiment flink kunnen uitbreiden,” zegt eigenaar Peter van Dongen (37).

DOOR MARIELJA TEN BRUGGENCATE


Sinds juni 2019 heeft Akkerdaas Tweewielers een winkel met werkplaats in Zoutelande. Een team van monteurs staat zes dagen in de week klaar voor reparaties en onderhoud van allerlei soorten fietsen.

“We zijn BOVAG gecertificeerd, wat wil zeggen dat mensen garantie krijgen op het onderhoud.” Peter van Dongen is sinds zijn zestiende aan het werk bij Akkerdaas Tweewielers. Hij begon in de werkplaats, groeide mee met het bedrijf en nam in 2010 de zaak over van de vorige eigenaar. “De vraag naar fietsen neemt toe, vooral het sportfietsen en de elektrische fietsen zijn populair.”

Naast de vraag naar koopfietsen is ook de verhuur van fietsen en elektrische scooters enorm toegenomen. Mensen genieten van een rondje toeren over Walcheren. Met een mand achterop waar een lekkere lunch in zit is alles voorhanden voor een gezellige dag.

“We verhuren dames- en herenfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, bakfietsen, tandems en elektrische scooters.”

Ook voor woon- werkverkeer heeft Akkerdaas Tweewielers een mooi aanbod. “We hebben speedbikes. Dat zijn elektrische fietsen met een kenteken en die kunnen tot 45 kilometer per uur. Met een bijpassende speedbikehelm kun je veilig op pad.”


Kijk voor het volledige aanbod van Akkerdaas Tweewielers op www.akkerdaastweewielers.com.[n]