Endura Event for Casper weer naar andere datum

ARNEMUIDEN - Nadat het Endura Event for Casper al 2 keer werd uitgesteld door tegenvallende corona-ontwikkelingen, dacht de organisatie met 4 juli een redelijk veilige datum te hebben. Bovendien namen de leden van de organisatie hierover in een vroeg stadium (eind april) een beslissing, zodat dit ook naar andere organisatoren duidelijkheid schepte. Helaas werden zij kortgeleden geconfronteerd met het besluit van de organisatoren om op dezelfde dag hun fietsevenement te organiseren.


Door dit besluit verwachten zij aanzienlijk minder deelnemers voor hun Endura Event. Dit zou automatisch minder inkomsten betekenen voor Support Casper en de strijd tegen alvleesklierkanker. Ze hebben daarom de datum heroverwogen en besloten het Endura Event for Casper per direct te verplaatsen naar zondag 5 september a.s. Ze hopen dat de organisatoren van andere goede-doelen-fietsevenementen hier nu rekening mee willen houden en elkaar zo versterken.


Agenda erbij pakken
De belangrijkste programmaonderdelen zijn; 2 of 3 toertochten voor de racefietsers. Daarnaast hopen ze dat ook deze nieuwe datum Steven Rooks bereid blijft een clinic te verzorgen. Over een aantal verrassende onderdelen beraden zij zich nog. Daarom hun verzoek om de agenda erbij te pakken, 4 juli te schrappen en te wijzigen in: Endura Event for Casper 5 september.

Oranjeplaat Event
Het Oranjeplaat Event for Casper blijft staan op zaterdag 25 september. Het programma bestaat hier uit een verrassende en mooie recreatieve toertocht van 30 km, een toertocht voor de racefietsers van 60 km, een voor Zeeland unieke tijdrit van 16 km en ook hier komt Steven Rooks weer opdragen met een clinic. Ze hebben ook hier nog meer in petto, maar daarover later meer.


Meer informatie
Info over beide Events via de volgende links: www.endurasport.nl of https://www.supportcasper-acties.nl/team/wij-gaan-premiesprinten-voor-casper Nu al opgeven of meer informatie? Stuur dan voor het Endura Event een mailtje naar: info@endurasport.nl en voor het Oranjeplaat Event naar Caspers.Peloton.Zeeland@gmail.com.[n]