Afbeelding
Foto: Bennie Krajenbrink

Inschrijving Ride for the Roses opent op 1 juli

GOES - De fietsers die de Delta Ride for the Roses willen rijden, kunnen zich vanaf 1 juli inschrijven. Het Zeeuwse evenement ten bate van KWF Kankerbestrijding staat gepland voor 10, 11 en 12 september.

Met de huidige versoepelingen gaat de organisatie ervanuit dat het evenement kan doorgaan. Voor Midden-Zeeland is de start en finish in Goes en voor Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen.
Inschrijven is voor individuele fietsers, bedrijventeams en clubteams vanaf 1 juli mogelijk. Het programma is uitgebreid met een Delta Kids Ride in Zeeuws-Vlaanderen. Op vrijdag begint het met een Ladies Night Ride in Goes. Op zaterdag is het tijd voor de Ride for the Roses vanuit Goes en zaterdagavond vindt de Kids Ride in Terneuzen plaats. Zondag is de Ride for the Roses vanuit Terneuzen. De afstanden zijn 25, 50, 80 en 120 kilometer. De Kids Ride, voor families, gaat over een afstand van 15 of 25 kilometer.
De routes en tussenstops voor de vier Rides worden later bekendgemaakt. Het eerder gemaakte plan om de deelnemers vanaf beide kanten door de Westerscheldetunnel te laten rijden, is uitgesteld naar 2022.[n]