Afbeelding
Foto: Stefanie Dingemanse

ZOUTELANDE - "Het weer had inderdaad wel beter gekund, maar bij ons op de camping vervelen kinderen zich nooit hoor." Stefanie Dingemanse lacht haar meest gulle lach, als ze vertelt over alle activiteiten op mini-camping Werendijke, bij Zoutelande.


Werendijke oogst altijd veel lof van de bezoekers. De minicamping, die wordt gerund door de zussen Stefanie en Lilian Dingemanse, beschikt over hele ruime plaatsen en is voorzien van alle moderne kampeergemakken, zoals luxe sanitair, WiFi en nog veel meer. De minicamping, onderdeel van een akkerbouwbedrijf, ligt op een kilometer van het zonnige zuidstrand van Zoutelande. De zussen doen, met hulp van hun ouders die de camping ooit begonnen, veel om de gasten te vermaken. 


De kloostertuin achter de boerderij is een trekpleister van jewelste, maar ook aan de kinderen wordt gedacht. "Rust voor de ouders begint bij plezier voor de kinderen", legt Stefanie Dingemanse uit. Onze bezoekers zijn natuurlijk ook vaak op pad, naar het strand of naar plekjes elders op Walcheren, maar als ze hier blijven moet er ook iets te doen zijn. Zo hebben we skelters, een zandbak en een trampoline, waar altijd veel gebruik van wordt gemaakt. Verder hebben we nog een groot veld waar gevoetbald of gevliegerd kan worden én een recreatieruimte waar bordspelletjes gespeeld kunnen worden. Deze zomer is qua weer niet perfect, maar de kinderen hoor je niet klagen hoor. Die vermaken zich hier altijd!"[n]