filmen en tekenen cursus model-portret
filmen en tekenen cursus model-portret Foto: E Radius

Open Dag in het Cultuurhuis Kuiperspoort

MIDDELBURG - Zondag 5 september van 12.00 tot 17.00 opent het Cultuurhuis Kuiperspoort in Middelburg zijn deuren voor ieder die creatief aan de slag wil met kunst en cultuur. 


Op deze dag ontmoet u alle docenten/ kunstenaars en kunt u zien welke kunst er gemaakt wordt. Er is een rijk aanbod aan kunsteducatie voor jong en oud. Als u nog geen keuze heeft gemaakt kunt u alles vragen over het cursus aanbod van 2021/2022.

Het Cultuurhuis Kuiperspoort is dé plek in Middelburg voor kunstbeoefening. Er worden allerhande kunstcursussen en workshops gegeven en er is een open atelier. Het gehele aanbod wordt verzorgd door zelfstandige enthousiaste docenten/kunstenaars uit heel Zeeland. Het Cultuurhuis biedt al jaren een breed palet van cursussen zowel in het platte vlak als drie-dimensionaal. Voor het seizoen 2021-2022 is het aanbod verder uitgebreid. 

Kijk voor meer informatie ook op de website cultuurhuis-kuiperspoort.nl. De docenten/kunstenaars van het Cultuurhuis Kuiperspoort kijken uit naar uw komst op zondag 5 september en vertellen graag hoe u met hen kunt genieten van kunstbeoefening.[n]