Dorpshuis.
Dorpshuis. Foto: ANDRE VINK

Dorpshuis Vrouwenpolder opgeknapt

VROUWENPOLDER - Het is een poosje stil geweest aan de Dorpsdijk 38 te Vrouwenpolder. Niet alleen vanwege de Coronamaatregelen. Samen met de Gemeente Veere hebben wij  het dorpshuis een beetje in een nieuw jasje willen steken. U bent weer van harte welkom!


Op de vaste dagen verwelkomen wij onze vaste bezoekers, de leden van de biljartclub, de Dorpsraad, de volksdansers, Saskia van de yoga- en danslessen en de spelers van onze toneelvereniging, maar ook de cursisten van Emke de Heus.
Dorpsbewoners hebben ook gevraagd om toch weer line-dancing op te starten, als er meer belangstellende zijn die hier ook mee willen doen laat het a.u.b. weten! Maar niet alleen gaan de voetjes van de vloer ook is gevraagd om Bingo-middagen/avonden te organiseren, voor groot en klein, natuurlijk gaan wij mee aan de slag!
De muren van de grote zaal zijn beschikbaar om uw zelfgemaakte foto’s kunstwerken te exposeren. Wilt u dat meer mensen kunnen en mogen genieten van uw creaties laat het ons weten, maak gebruik van de wanden.

U kunt u elke ochtend v.a. 09.00 uur terecht voor een kopje/koffie of thee in de foyer van het Dorpshuis. Op vrijdag tussen 12.00 en 13.45 uur kunt u (wel doorgeven of u komt) soep met een broodje eten en gezellig met andere dorpsbewoners bijkletsen.
Ons plan is ook om twee zaterdagavonden in de maand te reserveren voor de kinderen (tot 15 jaar) en voor mensen met een verstandelijke beperking Voor beide willen wij een disco-avond organiseren. Meer informatie volgt hierover snel.
In de herfstvakantie, gaan wij samen met Welzijn Veere een leuk programma voor de kinderen opzetten!. Een feestje geven dat kan vanaf nu ook weer in het Dorpshuis in de grote zaal en foyer.
De oude bestuurskamer heeft naast het biljart straks een fijne grote tafel staan waaraan u rustig kunt vergaderen.
Gert Zomer heeft het plan om daar elke maand een gespreksgroep te organiseren.

Dorpshuis van Vrouwenpolder, Dorpsdijk 38, 4354AD Vrouwenpolder. Info: DorpshuisVrouwenpolder1@gmail.com
Open: maandag/vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en op afspraak 0624714767 of 0682910060.[n]