Maak kennis met de lokale politiek

MIDDELBURG - Op dinsdagavond 28 september kunnen inwoners van de gemeente Middelburg kennismaken met de lokale politiek. Vraagt u zich wel eens af of het iets voor u is; gemeenteraadslid worden? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar hoe de lokale politiek werkt? Kom erachter op onze kennismakingsavond. Wie weet schuilt er een politicus in u!

De gemeente organiseert een avond voor inwoners om kennis te maken met de lokale politiek in Middelburg, met de burgemeester en raadsgriffier als gastheren en medewerking van de gemeenteraadsleden.

Hierbij leren de deelnemers wat het ambt van raadslid inhoudt en op welke manieren je allemaal actief kunt zijn in de lokale politiek.

De deelnemers maken kennis met raadsleden en kunnen hen het hemd van het lijf vragen.

Ze gaan op een leuke manier aan de slag met een casus, zodat ze zelf kunnen ondervinden of politiek actief zijn iets voor hen is.


Betrokken

De avond is voor mensen met belangstelling voor lokale politiek en willen bekijken of ze actiever willen worden in de politiek, maar ook voor wie al betrokken is bij een partij en overweegt zich kandidaat te stellen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.


Meer informatie

Meer informatie en aanmelden via griffie@middelburg.nl.

Bel voor vragen 0118-675000 en vraag naar griffier Alex Rijpert of raadsadviseur Wendy Westerlaken.[n]