Tijdens een improvisatieavond in Middelburg
Tijdens een improvisatieavond in Middelburg Foto: Tim Adriaanse

Leren improviseren tijdens improvisatietheater

MIDDELBURG - Anderhalf jaar lang kon het niet en waren er geen improvisatieavonden in Zeeland. Gelukkig mag het weer en zijn er weer lessen improvisatietheater in Middelburg, en wel op vrijdagavond 19 november. 


Een avondje improviseren is vooral onbekommerd plezier, energie en vrolijkheid na een dagje werk of school en bovendien leer je spelenderwijs acteren en improviseren. Sinds de oprichting van Theatergroep De Emoes in 2018 is improvisatietheater in Zeeland populairder dan ooit tevoren. Sindsdien bezochten al bijna 200 mensen de laagdrempelige improvisatieavonden in Middelburg. Improvisatietheater is interactief, humoristisch en verrassend en iedereen kan het leren. 

Bijeenkomsten van De Emoes beginnen altijd met groepsoefeningen die het improvisatievermogen stimuleren en hulpmiddelen biedt om zonder voorbereiding te spelen. 

Op vrijdag 19 november zijn er twee lessen (van 19.00-20.30 en van 20.30-22.00 uur) en iedereen van 15-99 jaar is welkom. Geef jezelf op door te mailen naar theateremoes@hotmail.com (ook voor vragen en meer informatie).[n]