Afbeelding

Een warm dank je wel voor vrijwilligers

Door: Advertorial Algemeen

MIDDELBURG - Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag, een passend moment om vrijwilligers extra te bedanken. Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig van Welzijn Middelburg organiseert de campagne ‘Een warm dank je wel’ om waardering te uiten voor de inzet van alle vrijwilligers voor het vrijwilligerswerk in en om de stad.

De campagne bevat dit jaar drie onderdelen:

Bedankkaarten
Samen Vrijwillig nodigt inwoners van Middelburg uit om vrijwilligers in hun omgeving te bedanken, met speciaal daarvoor ontworpen bedankkaarten. Er zijn gedrukte en digitale kaarten verkrijgbaar zonder kosten.? De downloads van de digitale kaarten staan op de website www.welzijnmiddelburg.nl. Gedrukte kaarten zijn te vinden bij het tafeltje van Samen Vrijwillig, bij de uitleen van de ZB. ?Vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden kunnen zonder kosten meerdere kaarten aanvragen voor hun vrijwilligersteams via vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl.

Attenties voor vrijwilligers
Vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Middelburg, maken kans op diverse attenties. Als zij via een mail aan vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl delen wat hen blij maakt in hun vrijwilligerswerk, kunnen zij mee loten voor een attentie naar keuze. Meer informatie hierover is terug te lezen op www.welzijnmiddelburg.nl.

Warm Dank Je Wel wandelingen
De jaarlijkse waarderingsbezoeken aan vrijwilligersorganisaties kunnen vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Als alternatief organiseert Samen Vrijwillig in de week van 7 december met een klein aantal vrijwilligers Warm Dank Je Wel wandelingen, in tweetallen.? Alle informatie over Een Warm Dank Je Wel 2021 is terug te lezen op www.welzijnmiddelburg.nl.  ?