Kees en Diana ontvangen cheque van 25.000 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.
Kees en Diana ontvangen cheque van 25.000 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Zes Middelburgse huishoudens winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Door: Advertorial Algemeen

MIDDELBURG - Mooi nieuws voor zes Middelburgse deelnemers van de Postcode Loterij. De PostcodeStraatprijs viel in de Schoutstraat in de Magistraatwijk. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op dinsdag 14 december met de cheques.

De zes deelnemers ontvingen allen een cheque ter waarde van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is ook een auto verloot. Luc en Saskia reageerden blij verrast toen ze hoorden dat ze 25.000 euro én een gloednieuwe auto hadden gewonnen. De prijs komt goed van pas: “We zijn aan het sparen voor een camper!” Ook Kees en Diana weten wel raad met hun geldprijs: “We willen verduurzamen, dus we gaan het huis gasvrij maken!” Van de zes deelnemers waren er vier thuis, op het moment dat de filmploeg aanbelde.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Middelburg is op 18 december vanaf 21.35 uur te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’, bij RTL 4.