Cupcakes voor bewoners en verplegend personeel Scheldehof.
Cupcakes voor bewoners en verplegend personeel Scheldehof. Foto:

Rotary cupcakes voor WVO Scheldehof Vlissingen

VLISSINGEN - Zaterdag 16 januari heeft een kleine delegatie van Rotary Club Vlissingen (Angela Verdam en Agnes den Hartogh) 240 cupcakes gebracht bij de bewoners en verplegend personeel van WVO Scheldehof.


Agnes den Hartogh, momenteel voorzitter van RC Vlissingen: “We zijn aangehaakt bij het initiatief van RC Walcheren: cupcakes verkopen voor het goede doel. Na alle feestdagen valt het overal wat stil, terwijl de gevolgen van de lockdown en de vooruitzichten niet beter worden. We willen daarom graag iets voor anderen doen.”



Cupcakes voor
het goede doel
Shelterbox


De cupcakes zijn gemaakt door Zoet Goed Taarten in Vlissingen en de leden van de clubs hebben ze gekocht, ingepakt en rondgedeeld.
Van ieder verkocht doosje gaat €4,- naar het goede doel. Angela Verdam: “Het goede doel: Shelterbox. Dit is een wereldwijd rotaryproject waar we op rampplekken voorzien in eerste behoeften.”

“Maar juist vanwege Corona is het goed dat we kleine dingetjes voor anderen blijven doen.
We zijn als club erg beperkt, omdat we niet wekelijks bij elkaar kunnen komen.
Dus daarom zijn we blij dat we op kleine schaal nu iets voor iedereen van Scheldehof kunnen betekenen”, aldus Agnes den Hartogh.

Zowel bewoners als personeel waren bijzondere verrast en hadden alles voorbereid om de cupcakes op een gezellige en veilige manier uit te
delen.[n]