Loopwegwedstrijd 'Harrie Verkaik ronde van Zeeland'

MIDDELBURG - Een nieuwe loot aan de Run Your Own Race boom. Echte hardloopwedstrijden zullen in februari en waarschijnlijk ook in maart nog niet plaatsvinden. Wij hebben daarom het volgende: Een wegcircuit tot eind maart met een lange en een korte versie.


Je moet wel een keuze maken. De korte versie betekent bij elke wedstrijd dat je maar 1 ronde loopt. Bij de lange versie zijn het er 2 of meer. Wel alles met de formule: lopen op hetzelfde parcours, maar niet op dezelfde tijd. De meeste parcoursen worden zo gekozen dat bij linksom lopen (net als op een atletiekbaan) de volgende verharde afslag naar links altijd de juiste is. Bij een doodlopende weg, schelpen – of karrenpad loop je dus gewoon door, tenzij anders aangegeven. Dat geldt ook bij rechtsom lopen.


Meedoen
Vanaf 1 februari kun je elke week meedoen. In die week van maandag t/m zondag zijn er 2 wedstrijden, dus ook 2 parcoursen. Je kunt aan 1 of 2 wedstrijden per week meedoen. Of je dan eerst parcours A of B loopt, maakt ons niets uit. Wie aan 8 van de 15 wedstrijden meedoet, komt in aanmerking voor het eindklassement. Net als bij de laatste crossen komt er een puntentelling op basis van leeftijdscorrectie.


Resultaten melden
runyourownrace.nl


Je resultaten weer aanmelden via
www.runyourownrace.nl voor zondag 20.00 uur.
Je kunt je nu ook al aanmelden voor het circuit. Voor de jeugd t/m 13 jaar is er soms een aparte afstand.
Van elk wedstrijd staan details en een kaartje met parcoursbeschrijving op onze site bij kalender. De startplaats wordt globaal aangegeven, maar er staat verder niets. Wel zoeken we zoveel mogelijk een startplaats in de buurt van een parkeergelegenheid. Eigenlijk kun je op elke plaats van het parcours starten, zolang je ook maar op die plek finisht. Voor het eindklassement zijn er een paar prijzen. Alle winnaars v/m van de afzonderlijke wedstrijden en dat op basis van de echte tijd krijgen ook iets.[n]