Wijkcentrum De Burgerij
Wijkcentrum De Burgerij Foto: wim

Wijkcentrum De Burgerij zoekt een activiteitencoördinator 

VLISSINGEN - Wijkcentrum De Burgerij is in 2017 ontstaan uit een initiatief van actieve, betrokken bewoners van de wijk Paauwenburg. Het wijkcentrum is inmiddels een begrip geworden in de wijk.


De Burgerij wil letterlijk én figuurlijk middenin de Paauwenburgse samenleving staan. Het is een ontmoetingsplek die wijkbewoners verbindt en activeert. Ook in de huidige anderhalve meter samenleving. Participatie van wijkbewoners, ieder binnen zijn eigen mogelijkheden, staat daarbij voorop. Daarom is het uitgangspunt bij alle activiteiten; “Voor de burger, door de burger”.


Op zoek

De activiteiten spelen daarin een belangrijke verbindende rol. Om die activiteiten zo goed mogelijk te laten verlopen is De Burgerij op zoek naar een buurtbewoner die gedurende een paar uur per week op vrijwillige basis wil helpen als activiteitencoördinator. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten in De Burgerij. Het gaat dan om de vaste al bestaande activiteiten, maar ook om het ontwikkelen van nieuwe activiteiten voor jong en oud. We zoeken iemand die vooral enthousiast is en zich graag wil inzetten voor de mensen uit de wijk. We zoeken een wijkbewoner die goed is in regelen, organiseren en coördineren en die dat vooral ook leuk vindt om te doen! Tot slot, De Burgerij is een vrijwilligersorganisatie, die dus niet in geld betaalt maar wel in positieve aandacht, elkaar zien en een leuke leerzame tijd.


Informatie

Voor nadere info kunt u terecht bij de voorzitter van het bestuur: Wim Meulmeester, e-mail: wijkcentrumdeburgerij@gmil.com. Telefoon: 0653874644.[n]