Tim Boomert
Tim Boomert Foto:

BOOM Zonwering een jaar in Middelburg

MIDDELBURG – ”De tijd vliegt” aldus Tim Boomert, die inmiddels alweer een jaar geleden zijn deuren heeft geopend van Zonweringsbedrijf, BOOM Zonwering aan de Fagotweg 2J in Middelburg. "Het is omgevlogen" zegt hij trots. In het afgelopen jaar hebben we een goede naamsbekendheid kunnen opbouwen, evenals een meer dan leuke klantenkring.


Er is veel gebeurd het afgelopen jaar met name in de showroom. Deze is nu ingericht en echt alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering is aanwezig. "De zomer is omgevlogen en de klanten wisten ons al snel te vinden. Inmiddels komen wij bij klanten op heel Walcheren en ook ver daarbuiten. Middelburg is dus een mooie uitvalsbasis en is centraal gelegen. Middelburg bevalt mij prima", aldus Tim. "We hebben veel klanten blij kunnen maken met een nieuwe zonwering. Waarbij de reacties van onze klanten erg positief zijn. Zowel over de kwaliteit van de producten als onze werkwijze. Ook over de prijsstelling is men tevreden. Reden om zeker op deze voet verder te gaan in 2021", aldus Tim. Er komen mooie dingen aan dit jaar, hij doelt op zijn acties, producten, prijzen en levertijden. Houd deze krant dus goed in de gaten!

Toekomstplannen
Wat de toekomst brengt is momenteel voor elke ondernemer een lastige vraag. Wie weet wat 2021 ons brengt. Covid-19 gooit voor velen ”roet in het eten” dat neemt niet weg dat Tim vol op bezig ben met leveranciers om te kijken wat we de consument dit jaar voor mooie producten en acties kunnen aanbieden. De onderhandelingen hiervoor zijn inmiddels zo goed als rond. Daarbij merkt Tim op dat er met name op het gebied van besturing steeds meer wensen en ook meer mogelijkheden zijn. Zo kun je tegenwoordig je zonwering, screen of rolluik middels een App op je telefoon over de gehele wereld bedienen. Nog meer bedieningsgemak en leuk om ”in te leren” bij de klant thuis. Hier kunt u dus zeker meer van verwachten!


Onderhoud
Graag wil Tim als specialist een totaalproduct aanbieden met een gedegen advies, juiste in-meting en degelijke montage, en nazorg. Dat is nu afgedekt middels de mogelijkheid om na aanschaf van een buitenzonwering, screen of rolluik een onderhoudscontract af te sluiten. Naast de standaard garantie wordt het product dan 1 keer per jaar voorzien van onderhoud. Hierbij wordt het geheel nagelopen, schoongemaakt, gesteld en gesmeerd. Daardoor wordt vroegtijdige slijtage en vervanging voorkomen. Als extra wordt bij het afsluiten van dit contract uw garantie met nog eens 3 jaar verlengd tot 8 jaar. Ook voor uw bestaande zonwering kunt u natuurlijk terecht voor onderhoud en reparatie, want niet alles hoeft gelijk vervangen te worden. In het kader van het aankomende voorjaar heeft BOOM Zonwering momenteel allerlei knallende acties. Ga dus snel eens kijken in die mooie showroom en laat u geheel vrijblijvend Informeren naar de mogelijkheden.[n]