Open Tennisdag bij
TC Souburg

OOST-SOUBURG - Op zaterdag 27 maart houdt de tennisvereniging TC Souburg aan het Koopmansvoetpad 69 in Oost-Souburg een Open Dag onder het motto “Maak nu Kennis met Tennis”.


Voor wie gratis en geheel vrijblijvend eens wil kennismaken met de tennissport is onze jaarlijkse Open Dag daarvoor een uitgelezen mogelijkheid. Onze gediplomeerde tennisleraren verzorgen die dag attractieve en gevarieerde tennislessen om op een leuke manier kennis te maken met de aantrekkelijkheden van tennis.


Maak kennis
met de
tennissport


U bent van harte welkom op 27 maart vanaf 10:15u in ons clubgebouw. TennisschoolSmit en een aantal vrijwilligers staan daar klaar om u daarna kennis te laten maken met de tennissport. Tennisrackets en ballen zijn op de baan aanwezig.

We starten om 10.30u met een clinic voor de jeugd. Deze sluiten we af met een demonstratiepartij om 11.30u. De senioren zijn om 12.00u aan de beurt. We sluiten om 14.00u af.

Vanwege de Corona maatregelen is de toegang van begeleidende ouders van de jeugd beperkt. Kinderen worden bij de ingang opgevangen. Bij de senioren is het aantal plaatsen voor de clinics beperkt en dient u zich van te voren aan te melden op onze website.

Opgeven voor de Open Dag kan via onze websitepagina www.tcsouburg.nl. Hier is ook meer informatie over TC Souburg te vinden.[n]