De Sea Sound Singers gaan voor nieuwe risers

VLISSINGEN - Het zag er even naar uit dat we dit jaar niet mee zouden kunnen doen. Maar, evenals voorgaande jaren kan ons 4-stemmige a-capella vrouwenkoor de Sea Sound Singers van 28 mei tot en met 5 juni dan tóch deelnemen aan de landelijke collecteweek van het Prins Bernhard Cultuur Fonds.


In totaal collecteren 1183 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. Vooral in deze uitzonderlijke pandemie is er grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen.

Wij hebben van de landelijke organisatie toestemming gekregen ruchtbaarheid te geven aan onze deelname met vermelding van onze bankrekening: NL68RABO0169129098 t.n.v. Sea Sound Singers. Een veilige en gemakkelijke manier van collecteren!

Wij hopen dan ook uw sympathieke gift, onder vermelding van 'cultuurfonds' tegemoet te mogen zien.


Alleen samen lukt het

Het geldt meer dan ook voor iedere: alleen samen kunnen we door deze bizarre tijd heenkomen. Tot dusver lukt het de Sea Sound Singers. Dankzij een fantastisch bestuur, onze loyaal en positief blijvende koorleden en bevlogen dirigent, de wekelijkse repetities via Zoom, waarbij we ook het instuderen van nieuwe nummers niet uit de weg gaan. En niet te vergeten, de ons trouw gebleven sponsoren. Dit alles zegt toch wel wat over ons koor!


Groot gemis

Het niet live samen kunnen optreden wordt uiteraard als een groot gemis ervaren. Daarnaast heeft het niet kunnen optreden financiële consequenties. Want, zonder deze inkomsten kan er, om maar wat te noemen, niet worden geïnvesteerd in nieuwe risers (optreedtribune).


Verbonden

Muziek verbindt en wij voelen ons verbonden met ons publiek. Onze passie voor zingen heeft ondanks alle restricties aangaande de pandemie, nog niets ingeboet.

Wij kijken dan ook enorm uit weer op de risers, voor een zaal of kerk vol publiek te mogen optreden!


Informatie

(Nog) niet bekend met de Sea Sound Singers? Neemt u dan eens een kijkje op onze website: https://www.seasoundsingers.nl of volg ons via Facebook.[n]