Woensdag 7 juli

Expositie in bibliotheek

10:00 | ZB Bibliotheek Vlissingen

De bibliotheek in Vlissingen is gelukkig weer open voor publiek. Dat houdt ook in dat er weer exposities kunnen plaatsvinden.Vanaf nu tot half juli exposeert glaskunstenaar Cor Hemmes bij ons. Cor beoefent verschillende technieken zoals glasfusie, pâte de verre en kilncasting. Ook combineert hij zijn glazen objecten graag met drijfhout, rvs of roestig ijzer. Hij maakt werk voor binnen en buitenshuis, bijv.voor in de tuin. Er zijn grote en kleine bloemen, vissen, vogels, zonnen en nog veel meer te bewonderen. Alle werken zijn te koop. U bent van harte welkom van ma t/m zaterdag in de bibliotheek aan de Spuikom in Vlissingen.

 

Burgerhoekje in De Burgerij (Tweedehandskleding)

10:00 | De Burgerij

Het Burgerhoekje in De Burgerij verkoopt goede tweedehands kleding en kinderkleding tegen zeer lage prijzen. U kunt bij de Burgerij goede schone kleding inleveren. Onze vrijwilligers hangen dit netjes op en verkopen dit weer. De opbrengst gaat naar het wijkcentrum. Het Burgerhoekje is geopend op maandag- en woensdagochtend van 10.00-12.00 uur en donderdagmiddag van 13.00-15.00 uur. Komt u vooral eens kijken of er iets voor u tussen hangt.


 

Vrijdag 9 en zaterdag 10 juli

Verkoopdagen boeken, platen, Cd’s en ander klein spul

10:00 | Kerk Open Haven

De Protestantse Gemeente Oost-Souburg gaat op de volgende dagen verkopingen organiseren vanuit de kerktuin gelegen aan het Oranje plein 2 Oost-Souburg. Naast de Kerk met de toren.Het is op de vrijdag en zaterdag t/m 17 en 18 juli. Vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. We houden ons aan de Covid regelgeving en laten een beperkt aantal mensen tegelijk toe in de tuin. Geen koffie wordt er geserveerd en ook geen toilet gebruik is mogelijk. Bezoekers kunnen vragen of aangeven of we iets van hun gading hebben wat ze op dat moment niet zien staan. Hebben we het in onze opslag? Dan kunnen we altijd kijken of we erbij kunnen.

 

Zaterdag 10 juli

Boekenmarkt Vlijt en Volharding

10:00 | Clubgebouw De Blazer

Op zaterdag 10 juli houdt de Souburgse muziekvereniging Vlijt en Volharding weer een boekenmarkt. Naast boeken kan men ook terecht voor gezelschapsspelletjes, puzzels en natuurlijk diverse soorten geluidsdragers. Het gebouw is helemaal ingericht volgens de geldende richtlijnen. Er is een eenrichtingsroute en het kopend publiek mag maar in een beperkt aantal gelijktijdig binnen zijn. Vanuit de organisatie zal er een coördinator zijn om alles in goede banen te leiden. De inmiddels traditionele boekenmarkt wordt gehouden in het eigen clubgebouw "de Blazer” aan de Ritthemsestraat 45 in Oost-Souburg. De boekenmarkt duurt van 10:00 tot 15:00 uur.

 

mini-snuffelmarkt en terras

11:00 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Op elke zaterdag van de maanden juli en augustus (van 11.00 uur tot 15.30 uur ) wordt er op het voorterrein van het gebouw van evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg een terras gehouden waar men terecht kan voor een kopje koffie/thee met iets er bij. Er is ook een mini-snuffelmarkt met 2e handsboeken, waardevolle spullen etc. Ons gebouw zelf is ook open voor bezichtiging; de opbrengst van de snuffelmarkt en het terras is voor onze zendingsprojecten.