De herberg
De herberg Foto: Wim Heijstek

Slotdag in ‘De Herberg’op 4 september

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Op zaterdag 4 september sluit De Herberg aan het Bellamypark met een feestelijke slotdag. Zeven jaar lang stond de deur van De Herberg zes dagen per week open voor de ontvangst van iedereen die even op verhaal wilde komen of behoefte had aan een kop koffie met een praatje.

Daarnaast was de Herberg een centrum waar plaats was voor vergaderingen en activiteiten. Van leeskring tot bijeenkomsten voor mantelzorgers, van adres voor schuldhulpmaatje en digi-café tot groepen rond rouwverwerking, dat alles en veel meer gebeurde in ‘De Herberg.

Helaas heeft de Protestantse Gemeente om financiële redenen moeten besluiten de huur van het pand te beëindigen.
De activiteiten van De Herberg worden verplaatst naar het kerkkantoor naast de Sint Jacobskerk en naar de verschillende ruimten in de kerk zelf.
We zullen het unieke plekje aan het Bellamypark missen, maar hopen De Sint Jacobskerk en de bijbehorende ruimten nog meer productief te kunnen maken voor de bewoners van Vlissingen.

Op 4 september nodigen we iedereen uit om afscheid te nemen van De Herberg en met een hapje en een drankje te vieren dat De Herberg verder gaat op een nieuwe plek.
U bent welkom van 13.30 tot 16.30 uur.
Bij goed weer serveren we hapjes en drankjes in de tuin van de Sint Jacobskerk, bij slechtweer binnen. De deur van de kerk en van het kerkkantoor staan open voor bezichtiging. Het geheel wordt muzikaal omlijst door gitarist Piet Verpoorte.