Doe mee aan de wandelcompetitie in Paauwenburg

VLISSINGEN - Welzijnsstichting Roat organiseert in samenwerking met Fysiotherapie Paauwenburg en Vlissingen in Beweging een wandelcompetitie in de wijk Paauwenburg met de Ommetje app.

Ommetje is een initiatief van de Hersenstichting, gemaakt in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. ROAT, Fysiotherapie Paauwenburg en Vlissingen in Beweging vinden een goede leefbaarheid van de wijk Paauwenburg erg belangrijk. Daarnaast is wandelen heel gezond.
Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je hersengezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.


Ga de strijd aan!

Ga met elkaar op afstand de strijd aan in de wijk Paauwenburg!! De competitie start op maandag 13 september en eindigt op vrijdag 12 november.


Uitdaging

Er zijn 4 teams aangemaakt en per team een wandelcompetitie. Ga de uitdaging aan tegen je vrienden of bekenden door dagelijks een ommetje van 20 minuten te maken. Er zijn leuke prijzen voor de winnaars. U kunt kiezen uit team ‘Fysiotherapie Paauwenburg’, team ‘de Burgerij”, team ‘Louise de Colignyschool’ en team ‘Theo Thyssen school’. Meer informatie: info@fysiopaauwenburg.nl
Loopt u liever niet alleen? Roat helpt u graag aan een wandelmaatje (d.vanderstoep@stichtingroat.com of 06 - 82539383

Download dus de Ommetje app en doe mee![n]