Donderdag 23 september

Informatiebijeenkomst Dementievriendelijk Paauwenburg

19:00 | De Burgerij

Op donderdag 23 september van 19 tot 21 uur vindt een Infobijeenkomst plaats over dementievriendelijk Paauwenburg in wijkcentrum De Burgerij. Aan het woord zijn interessante sprekers als oud-huisarts Jan Bergen en Rosa Salvia van Emergis preventie. Bekijk de schitterende portretten van mensen met dementie zoals Bert van Leerdam die vastlegde en volg daarnaast inspirerende workshops. We sluiten de avond af met de officiële opening van Dementievriendelijk Paauwenburg door wethouder Els Verhage. Meer informatie: www.stichtingroat.com of via mail: d.vanderstoep@stichtingroat.com.

 

Vrijdag 24 september

Expositie bij Panorama Walcheren

13:00 | machinefabriek van de Schelde

In de voormalige machinefabriek van de Schelde kunt u t/m 3 oktober, een wisselexpositie zien met het werk van Leo Groenleer en Puck van Elswijk. De expositie is te bezichtigen op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Leo Groenleer, botanisch tekenaar: De liefde voor tuin, bloemen, planten en de natuur in het algemeen is de basis van mijn hobby botanisch tekenen en aquarellen. DPuck van Elswijk: in haar vrije fotografieprojecten zoekt ze altijd de grens op tussen mens en natuur. Puck stelt altijd de vraag hoe de mens de natuur probeert de beheersen.

 

Zaterdag 25 september

Burendag in Paauwenburg

10:00 | De Burgerij

De vrijwilligers van Wijkcentrum De Burgerij organiseren weer een leuke Burendag op 25 september van 10.00-14.00 uur. Er zijn diverse activiteiten, Line-dance en het koor De Zilvermeeuwen verzorgen optredens. Diverse groepen presenteren zich o.a. Crea en Paauwenburg Schoon. Voor de kinderen is er een springkussen en een grabbelton. De inwendige mens wordt niet vergeten. Er zijn de hele dag hapjes verkrijgbaar. De keukenbrigade doet haar uiterste best. Ook voor de kinderen.

 

Rommelroute wijk Vredehof

9:00 | 

Op zaterdag 25 september wordt de 5e editie van de rommelroute onze mooie groene ruime wijk gehouden. De markt is door corona 2 keer uitgesteld. De bewoners van Vredehof zuid onderaan de Boulevard zetten hun koopwaar buiten. U bent van harte welkom om te komen snuffelen aan zee! De wijk is versierd en er is genoeg parkeerruimte. De verkoop start om 09.00 uur.

 

Open kerkdag Pinkstergemeente Vlissingen

10:00 |  Abco Motors

In de Vrijdomweg zal op zaterdag 25 september ook ons kerkgebouw worden opengesteld als er vanuit tuinen en garages 2de hands spulletjes worden verkocht. Gezien de gemeente een belangrijk onderdeel is van de samenleving verheugt het ons ook het kerkgebouw weer open te kunnen stellen voor het publiek. Er is gelegenheid vanaf 10.00 uur koffie of thee te drinken en ons interieur in coronaopstelling te bewonderen, er kan tevens gratis gebruik worden gemaakt van de toiletten. Van 12.00 tot 14.00 uur zal er soep met belegde broodjes worden aangeboden tegen een geringe vergoeding. Buiten zal er verkoop zijn van 2de hands spulletjes, dit alles om het onderhoud van het gebouw te kunnen waarborgen. Mocht u met vragen rondlopen omtrent het Christelijk geloof, dan is dit voor u een unieke kans om van de mogelijkheid gebruik te maken u gratis te laten informeren op deze dag, schroom niet één van ons hierover aan te spreken. Iedereen is hierbij hartelijk uitgenodigd op zaterdag 25 sept. a.s. vanaf 10.00 uur, Vrijdomweg 1, Vlissingen. Meer info: 06-50997564.