Iedereen is welkom in de nieuwe Herberg

VLISSINGEN - Op zaterdag 23 oktober opent de nieuwe Herberg, Branderijstraat 3 in Vlissingen haar deur voor een gastvrije ontvangst.  Zin in een kop koffie of thee en een praatje? U bent welkom. 


De Herberg is een ontmoetingscentrum voor iedereen, een plek om op verhaal te komen! We hopen dat hiermee de Sint Jacobskerk en haar bijruimten meer zullen zijn dan kerk voor de eigen gemeente: een plaats waar iedereen, gelovig of niet, graag binnenloopt en zich thuis voelt!


Oude kerkkantoor

Het oude kerkkantoor naast de Sint Jacobskerk is door vrijwilligers omgetoverd in een nieuwe Herberg. Op de bovenverdieping is de vergader en activiteitenruimte met een trap en traplift bereikbaar. Op de benedenverdieping is een gastvrije huiskamer gerealiseerd, waar zowel ontmoeting als de organisatie van activiteiten mogelijk is. 


Openingstijden

Elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag is de Herberg van 13.30 uur tot 16.30 uur open. 

Op woensdagmiddag is de Herberg open voor mensen die willen breien voor een goed doel. 

Donderdagmiddag is spelletjesmiddag. 

De derde donderdag van de maand Bingo, de andere donderdagen staan wisselende spelen zoals dammen, schaken, rummicub of sjoelen op het programma. 

Op vrijdagochtend blijft de ruimte in gebruik als kerkkantoor. 

Op vrijdagmiddag is het wekelijkse digicafé in de bovenzaal. Er wordt dan hulp geboden bij laptop, tablet of smartphone.

Meer informatie is te vinden op www.pkn-vlissingen.nl[n]