Afbeelding

Open dagen Stichting Behoud Hoogaars

VLISSINGEN - Op vrijdag 22 oktober en zaterdag 23 oktober organiseert de Stichting Behoud Hoogaars (SBH) Open Dagen in en om haar nieuwe loods in Vlissingen aan de Jachthavenweg 6.


Op vrijdag is de Loods geopend van14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Kom en maak kennis met het behoud en de restauratie van ons prachtige maritieme erfgoed. Onze vrijwilligers verwelkomen de bezoekers, tonen onze schepen en er kan een stukje meegevaren worden op een van onze mooie platbodems. Verder tonen wij: oude visserijtechnieken; expositie Han Reijnhout; doorlopende film- en fotovoorstelling van ruim 30 jaar SBH. Er zijn op beide dagen stands met presentaties van verschillende organisaties en bedrijven. Op 23 oktober om 15.00 uur zal onze beschermheer Han Polman Commissaris van de Koning in Zeeland de officiële openingshandeling verrichten van onze loods, waar de schepen onderhouden en gerestaureerd worden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en geïnteresseerd in maritiem erfgoed? Kom dan vooral kijken bij onze open dagen.[n]