Logo's organistoren filmmiddag
Logo's organistoren filmmiddag Foto: Zeeuwse Zorgschakels

Film ‘The Father' tijdens
Dag van de Mantelzorg

VLISSINGEN - Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Er worden diverse activiteiten in het land georganiseerd voor mantelzorgers. Ook in Zeeland besteden we aandacht aan deze dag. 


Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde en verdienen het om in de schijnwerpers te worden gezet. Daarom organiseert Zeeuwse Zorgschakels samen met WVO zorg en Alzheimer Zeeland een speciale filmvertoning voor mantelzorgers. Een filmmiddag voor mantelzorgers van mensen met dementie uit de regio Walcheren.
Op woensdagmiddag 10 november is de actuele film 'The Father' te zien in het Vlissings FilmTheater. De film gaat over het leven van een man met dementie (Anthony Hopkins) en wat deze ziekte voor gevolgen heeft voor hem en ook voor de mensen om hem heen: de mantelzorgers.

Voorafgaand aan de film is er een korte inleiding. Twee casemanagers dementie van het lerend netwerk Dementie van Zeeuwse Zorgschakels gaan na afloop met u in gesprek over de film, uw ervaringen en wat het met u doet. Ook zijn vrijwilligers van Alzheimer Zeeland aanwezig.


Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze middag via www.zeeuwsezorgschakels.nl/nieuws/filmmiddag. Er is plaats voor maximaal 30 personen. De film start om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en de middag eindigt rond 16.30 uur.

Datum: woensdag 10 november
Tijd: 13.30 uur inloop, programma 14.00-16.30 uur
Locatie: Vlissings FilmTheater, Peperdijk 263 in Vlissingen
Kosten: deelname is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk.[n]